Forside Køb krydsord til aviser og blade Køb krydsord til Internet Flere Internetkrydsord Opslagstavlen

          Internet vil i de kommende år få en mere og mere dominerende position. På et eller andet tidspunkt i fremtiden vil man sikkert begynde at diskutere, om det stadig giver mening at trykke ting på papir, når det er meget nemmere og hurtigere at lægge dem ud på Nettet.

          Denne udvikling gælder ikke bare seriøse ting, men også tidsfordriv som krydsord.

          Det viser sig, at Internet-krydsord faktisk er sjovere end almindelige krydsord. Grundene er følgende:

  • Papirkrydsord er endimensionale – enten kan man gætte dem, eller også kan man ikke. Internet-krydsord har mulighed for straks at hjælpe løseren, der er kørt fast, med enkeltbogstaver eller løsningen på hele opgaven. Internet-krydsord kan desuden indeholde henvisninger og links til det gigantiske opslagsværk, som Nettet udgør.
  • De kan indeholde et væld af multimediale ting, som papirkrydsord kun kan drømme om: Lydklip, fotos i fuld farve, små videoclips, etc.
  • Hvis man har lyst til at udlodde præmier, er det uendeligt meget nemmere for løseren at sende ind. Man sparer frimærke, konvolut – og turen til postkassen.
  • Krydsord er faktisk gode som reklamesøjler: Man finder krydsorden på sit yndlings-Internetsted, cutter Internet-forbindelsen (for at spare lidt telefon-penge), og mens man bruger 10-15 minutter på at gætte krydsorden, kan man kigge lidt på reklamebannere. Det er ikke værre end reklamen i midten af nogle aviskrydsord.
  • Vi laver også egentlige reklamekrydsord for firmaer, mm. De kan fx indeholde ord og begreber, der beskriver det produkt, som er opgavens emne.


          Internet er blevet noget selvfølgeligt for mange – og computeren bruges i stigende grad til andet end arbejde: Spil, Internet-surfing, etc. Også krydsord virker smartere, hvis de er i en Internet-udgave. For at en krydsord skal fungere på Internet, skal den være enkel på overfladen og raffineret underneden.

          Lexi kan levere et helt færdigt produkt. Opgaverne skræddersyes ifølge kundens ønsker (størrelse, indhold, mm). Krydsordene er derefter fuldt funktionsdygtige i alle henseender – og skal bare lige uploades til Net-siden.

          Er De interesseret i at høre mere om Internet-krydsord til Deres avis-, blad- eller firma-Internetside, så kontakt os: mail@lexi.dk


xordpc.gif (5483 bytes)